torsdag 10 december 2015

Valopalloprojekti

Saimme jonkin aikaa sitten tilauksen Janne Lindgård nimiseltä henkilöltä. Hän tilasi meiltä 2 valopallonauhaa (syy tulee ilmi myöhemmin tässä tekstissä). Pallot valmistettiin eri värisistä papereista taittelemalla, origami tyylisesti. Palloja tuli tehdä yhteensä noin. 80 kappaletta yhteen nauhaan mutta onneksemme yksi nauha oli jo ennestään valmis. Tilaus oli projekti-tyylinen, joten kaikki osallistuivat siihen.

Tiistaina 8.12 käytimme melkein koko aamupäivän täällä pajalla tehden kyseisiä palloja. Pallot valmistuivat yllättävän nopeaan tahtiin ja paljon ennen iltapäivää kaikki oli jo valmista. Vähän ennen päivän päättymistä lähdimme viemään tilausta Jannelle.
Paikka johon tilauksen veimme on "luola", Paraisten ns. pommisuoja. Siellä Janne jo odotti meitä ja otti meidät iloisesti vastaan. Pääsimme katsomaan sisätiloja ja siellä Janne kertoi, että miksi oli ylipäänsä tehnyt kyseisen tilauksen. Keskiviikkona 9.12 hän tulisi järjestämään jo toistamiseen tapahtuman, johon on kutsuttu muutamia bändejä soittamaan mitä erikoisimmilla soittimilla. Ainoana valona paikassa toimii erilaiset spottivalot, seinille heijastetut valokuviot sekä meidän tekemämme valopallonauhat. 

Kun veimme tilauksen tiistaina Jannelle niin paikka oli vielä todella kesken ja siitä ei oikein saanut kuvaa, että miltä se näyttää pelkkien spottivalojen yms. kanssa. Janne kutsui meidät keskiviikkona uudestaan käymään siellä kun paikka on viimeistelyä vaille valmis ja olen sitä mieltä, että kannatti mennä uudestaan. Paikka oli todella upea ja tunnelmallinen!


  

 
 

Avaa asetukset napsauttamalla   Avaa asetukset napsauttamalla   Avaa asetukset napsauttamalla   Avaa asetukset napsauttamalla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar