måndag 7 december 2015

Pajakäyntejä ja näperryksiä


 
Tuulisena joulukuun 3. päivänä torstaina, aamutuimaan lähdimme pajaporukan kanssa Kaarinaan tutustumaan Pajamestareiden toimintaan. Heidän toimintansa olikin aika lailla erilaista kuin meillä Aktivassa. Enemmän kokoonpanohommia eikä projektiluontoisia ja vapaamuotoisempia juttuja. Tilaa Kaarinan pajalla oli enemmän, mutta tila oli hallimainen ja kaikuva. Ihan kiva paikka sekin. Alkajaisiksi he tarjosivatkin ystävällisesti näin joulun alla meille glögiä ja pipareita.  Lopuksi saimme ostaa heidän tekemiään joulutuotteita, jos mieli halaji.

Sieltä pajauduttuamme, jatkoimme omia näperryksiämme myyjäisiä varten. Liimaisia sormia itse kullakin, neulahuovutusta, puisten sydämien maalaamista, joista koristeita tuleepi. Kimalletta siellä sun täällä ja origami Dimangeja... J Pikkutalojen maalailua ja ideointia koristeluihin. Vielä tehtävää toki vaikka kuinka, valmiiksi koetamme saada joulumyyjäisiin mennessä.

 
Mainittakoon, keskiviikko, jolloin vietimme etukäteisitsenäisyyspäiväjuhlat. Oli Pommacia mansikoilla maustettuna, sekä upean maistuvaa juustopäällysteistä porkkanakakkua, jota koristi pienoinen Suomen lippu. Kynttilöitä unohtamatta.

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar