tisdag 15 december 2015

Joulumarkkinat @ Pargas

Lauantaina 12.12.2015 oli Paraisilla jokavuotiset Vanhan malmin Joulumarkkinat. Valmistauduimme pajalla kolmen viikon ajan tekemällä erilaisia käsitöitä myytäväksi; paperikuusia, erilaisia joulupalloja, jouluisia puutaloja, huovutettuja kaktuksia, puusydämiä, pannunalusia, origamikoristeita (timantteja ja tähtiä) ja lämpömittarirobotteja.

Jaoimme myyntivuorot kolmeen vuoroon, joihin osallistui aina kaksi pajalaista. Myyntituotteista hittejä olivat kuuset, joulupallot ja origamikoristeet.

Sää oli hyvä ja aurinkoinen meidän myyjien kannalta ja ihmisiä oli tullut paljon markkinoita katsastamaan, vaikka lunta ei ollutkaan. Joulutunnnelmaa markkinoilla loi musiikki ja ihmiset.
  
 
Myyjäisten jälkeen oli vielä viikko ennen kuin koko paja pääsisi joululoman viettohon. Viimeisellä viikolla me yhteisvoimin siivosimme pajan. Keskiviikkona leivoimme pipareita ja joulutorttuja sekä kävimme keilaamassa koko porukalla. Torstaina vietimme joulujuhlaa. Joulujuhlassa oli joulufiilistelyä ja pientä ohjelmaa ja lomalle lähdimme kello 12.

HYVÄÄ JOULUA :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar