tisdag 23 februari 2016

parin viikon kuulumisia

Heipä hei taas täältä Aktivasta. Pari viikkoa onkin hurahtanut vauhdilla. Olemme kokeilleet japanilaista kirjansidontaa, kirjoiteltu cv:tä sekä työhakemuksia ja tällä viikolla aloitimme pajaprojektin! :)
Japanilainen kirjansidonta oli näppärää puuhaa. tässä hieman kuvia siitä mistä on kyse.
 
tällä tavoin voit tuunata oman muistivihon tai mitä ikinä keksitkit tehdä :) Kirjansidonta ei ole hankalaa ja tällätavoin voit myös kuluttaa aikaa ja käyttää niitä sinun näppäriä käsiäsi. Ohjeita löydät netistä :)
 
Elämäntaitoteemana oli tällä kertaa CV ja työhakemus. Osa porukasta teki alusta alkaen CV:n, osa taas päivitteli CV:tänsä. Loppujen lopuksi CV:n tekeminen on suht helppoa kun vaan jaksaa keskittyä ja riittää kiinnostus. Lisäksi kun kerran tekee CV:n alusta alkaen kunnolla niin siitä on hyötyä pitkin elämää. Melkein kaikki työpaikat haluavat nähdä CV:si joten kannattaa pitää se hyvässä tallessa. CV:hän on siis ansioluettelo. Ansioluettelo on yleiskatsaus koulutuksiisi, työkokemukseesi sekä muuhun osaamiseesi. Työhakemuksessa CV on siis todella tärkeä osa.
Aktivan porukka myös katseli avoimia työpaikkoja mm. www.mol.fi sivulta. Muistattehan että kesätyöpaikkojen haku on jo alkanut ja paikkoja on joka lähtöön. varmasti jokainen löytää mieluisensa. :)
17.2-16 oli Skanssissa työnhaku tapahtuma. Osa meidänkin porukasta kävi siellä ja osa myös löysi kiinnostuksen kohteita ja pistivät hakemuksia sisään. :)
Tällä viikolla on hiihtoloma mutta Aktiva on auki ja toimintaa on joka päivä. Tällä viikolla aloitimme siis myös pajaprojektin. Tämä siis tarkoittaa sitä että kunnostamme Aktivaa sekä sisustamme sitä uudestaan. Tällä kertaa projektin teemana on vessat sekä ilmoitustaulut. Projekti on hyvin lähtenyt käyntiin ja on ollut paljon hyviä suunnitelmia ja joitakin niistä ollaan jo aloitettukkin.
 

Ilmoitustaulut joita alamme tuunailemaan :)

Vessaan tuleva kaappi :)

 
 
Ensi viikolla on taas elämäntaitoteeman aika. Tällä kertaa se on monikulttuurisuus ja suvaitsevaisuus. Saamme myös tänne vieraan joka kertoo teemaan liittyviä asioita. Siitä lisää sitten seuraavassa blogi kirjoituksessa
 
. Hyvää hiihtolomaa kaikille ! :)
 
 
 
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar