tisdag 7 juni 2016

String dolls & Pargas Dagarna/ Paraisten päivät

Hello. Länge sedan jag skrivit på denna blogg, senast var år 2013 (om jag kommer ihåg rätt) ! Min identitet kommer hållas anonym, men ni kommer få läsa inlägg skrivna av mej (hoppeligen) nu kommande veckorna!

Idag skall jag påminna er alla att nu inkommande Fredag och Lördag så är det Pargas dagarna, så det kommer vara liv på malmen!  Vi från Aktiva kommer att ha en egen försäljning på Fredagen från klockan 9-15, där vi kommer att sälja saker som vi här på verkstaden har gjort själva den senaste tiden. Hjärtligt välkomna och hälsa på oss och ta en kik på våra saker vi har till salu! 

 Det kommer även finnas en hel massa andra stånd som ni kan gå runt och kolla på, och fast inget faller er i smaken av det som finns till salu så har de ju i alla fall lovat fint väder, så då passar det ju bra att röra sej ute bland folk och kanske äta en glass :)

Nu kommande dagarna fram till Fredagen så skall jag försöka uppdatera bloggen varje dag med lite smakprov på vad vi kommer sälja. Igår gjorde vi string dolls som man kan ha som t.ex. nyckelring, kommer lägga bilder här nere så får ni se vad jag pratar om. 
 Jag själv tyckte att det var riktigt kul, men första dockan var svårast att göra före man kom på tekniken och förstod vad man höll på med, haha.

Dagens uppgift tänker jag inte skriva om idag, eftersom det är många som ej är färdiga med uppgiften ännu, så känns lite tråkigt att lägga upp bilder på halv färdiga grejer, men om ni kommer tillbaka till bloggen imorgon så kommer ni att få läsa om det!
Nu har jag skrivit tillräckligt mycket för idag, men bara för att påminna er ännu en gång så mellan 9-15 på Fredagen på gågatan i Pargas så kommer ni att hitta oss från Aktiva! 

Tack för mig, goodbye.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar